IZDAVAČKA DELATNOST

U svečanom salonu Doma kulture Prijepolje predstavljena Monografija knjige ,,PEČA" Fahrudina Kladničanina

PROMOCIJA MONOGRAFIJE KNJIGE ,,PEČA" FAHRUDIN KLADNIČANIN

Dragi prijatelji Doma kulture,
Imamo posebnu čast da vas pozovemo na promociju monografije "Peča", koja predstavlja redak pisani dokument o skidanju zara i feredže 1951. godine i koja najbolje govori o dostojanstvu bošnjačkih žena.
Fahrudin Kladničanin, autor, ovde je predstavio svoje petnaestogodišnje istraživanje.
Utorak, 19h, Svečani salon Doma kulture.
Dobro nam došli!

petak, 21 oktobar 2022 07:56

"Ušće kultura"

Sinoć je u Maloj sali Doma kulture održana Promocija Monografije Doma kulture "Ušće kultura", autora Milana R. Cmiljanovića, koja svedoči o više od 40 godina rada ove ustanove.
Program je nastavljen u Galeriji Doma kulture uz Gradski tamburaški orkestar Pljevlja i muzički vokalni sastav Lirike.
Hvala vam sto ste bili deo ovog veoma značajnog događaja.

Dragi sugrađani,
Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete programu
VEČE POEZIJE MARKA MILOŠEVIĆA - "POBEDA SEBE"

Ponedeljak, 25. oktobra, u 19 časova, promocija dve nove knjige o islamskoj misli braće Halilović iz Prijepolja.

ponedeljak, 07 maj 2018 19:28

МАNIFESTACIJA LIMSKA PESNIČKA REGATА

Manifestacija Limska pesnička regata,a u organizaciji festivala Lim,vodeni žig polimskih gradova Prijepolje 25,26,27 Maja 2017 godine. Članovi književnog kluba Doma kulture učestvovali su sa svojim pesmama koje su imale za temu ,,LIM,MOJA REKA'' u kulturnom centru Plav,kao i u holu Doma kulture u Prijepolju.

U maloj sali Doma kulture 23.05.2017 sa početkom u 19 časova održana je promocija knjige Slaviše Golubovića ,,PAD NOĆNOG SOKOLA''.Na promociji knjige je prisustvovalo više od 170 posetilaca.