KNJIŽEVNA MANIFESTACIJA "NA POLA PUTA"
Dom kulture i književne zajednice Jugoslavije su održali Književnu manifestaciju ,,NA POLA PUTA'' Prijepolje 2017 koja je održana 12.05.2017 godine .Tom prilikom pesnici,članovi književne zajednice obišli su skoro sve Osnovne škole u Prijepolju,kao i dve srednje škole Ekonomsku i Gimnaziju,gde su se iz svake škole po 3 najbolja učenika nagradila diplomama i knjigama.

U Domu kulture Prijepolje  u petak  04. oktobra završena je  23 tradicionalna pesnička manifestacija ,,NA POLA PUTA“

sreda, 02 oktobar 2019 12:38

MANIFESTACIJА ''NA POLA PUTA''

Manifestacija ,,NA POLA PUTA`` počinje u četvrtak , 03. oktobra 2019 godine  i trajaće do 05. oktobra 2019. godine.

U četvrtak 10. maja otvorena je književna manifestacija pod nazivom "Na pola puta". Pored članova i gostiju književne manifestacije, prisustvovao je i direktor Doma kulture Prijepolje Radoslav Korugić koji je otvorio i čestitao 20. jubilarnu književnu manifestaciju "Na pola puta".

Pesnički susreti “Na pola puta” manifestacija koja okuplja pesnike iz naše zemlje i iz bivših jugoslovenskih republika biće održana danas u prijepoljskom Domu kulture . U saradnji sa Književnom zajednicom Jugoslavije iz Beograda, svakog drugog vikenda u maju mesecu trideset pesnika iz Srbije i okruženja, zajedno sa članovima (pesnicima) Književnog kluba Doma kulture u Prijepolju, obišli su sve osnovne i srednje škole u opštini Prijepolje.