KNJIŽEVNE VEČERI
DOM KULTURE PRIJEPOLJE

Dana 09. 02. 2024. godine, održana je Književna radionica kreativnog pisanja u Svečanom salonu Doma kulture u Prijepolju, na temu Magija reči. Predavač je bio Jovan Milanović, profesor srpskog jezika i književnosti, književni kritičar, pesnik i pripovedač. Predavanju su prisustvovali uglavnom srednjoškolci koji se bave pisanjem, ali i nekolicina starijih ljubitelja pisane reči.

ODRŽANA PROMOCIJA MONOGRAFIJE VLADIMIRA CVEJIĆA CVEJE ,,POVEST O POZORIŠNIM VERNICIMA KAKVIH VIŠE NEMA"

POVEST O POZORIŠNIM VERNICIMA KAKVIH VIŠE NEMA, autora V. Cvejića
Sinoć smo imali čast da održimo promociju monografije "Povest o pozorišnim vernicima kakvih više nema", autora Vladimira Cvejića, glumca i reditelja.

MONOGRAFIJA GLUMCA I REDITELJA  VLADIMIR CVEJIC CVEJA U SVEČANOM SALONU DOMA KULTURE PRIJEPOLJE 

Pozivamo vas na promociju monografije glumca i reditelja Vladimira Cvejića Povest o pozorišnim vernicima kakvih više nema.
Utorak 07. 11 .2023. godine u 19 časova , Svečani salon Doma kulture u Prijepolju.

Održano Poetsko – Muzičko veče ,,ČOVJEK JE TAJNA” Mustafa Širbić

U velikoj galeriji Doma kulture Prijepolje sa pocetkom u 19 časova održan je program pod nazivom ,,ČOVJEK JE TAJNA” poetsko muzičko veče Mustafe Širbića književnika , uz pratnju gitare.

Poštovani,
Pozivamo Vas na promociju knjige Edite I. Dautović ,, NAŠLI SMO JEDNO DRUGO“ , utorak 25. april u svečanoj sali Doma kulture u Prijepolju u 19 sati. Promoteri knjige su Braho Adrović i Edin Smailović a stihove čita Aleksandar Srdanović. Moderatorka Selma Hurić.

PROMOCIJA MONOGRAFIJE DOMA KULTURE ,,UŠĆE KULTURA" AUTORA MILANA CMILJANOVIĆA

Poštovani prijatelji Doma kulture,
Neizmerno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na promociju monografije Doma kulture "Ušće kultura" autora Milana R. Cmiljanovića.

subota, 09 jul 2022 17:17

PROMOCIJA KNJIGA autora Kemala Čopre

PROMOCIJA KNJIGA autora Kemala Čopre
U sklopu obeležavanja DANA DOMA KULTURE I DANA OPŠTINE PRIJEPOLJE upriličili smo promociju knjiga bosanskog autora Kemala Čopre i na taj način približili ovog vrsnog autora našim ljubiteljima književne umetnosti.

Promocija je održana 5. jula 2022. godine u Velikom salonu Doma kulture.

Poštovani ljubitelji književne umetnosti,
sa zadovoljstvom vas pozivamo na promociju knjiga bosanskog autora Kemala Čopre u sklopu obeleževanja DANA DOMA KULTURE PRIJEPOLJE I DANA OPŠTINE PRIJEPOLJE.

petak, 25 februar 2022 10:03

KNJIŽEVNO VEČE SA NADIJOM REBRONJOM

Književno veče sa NADIJOM REBRONJOM
U četvrtak 24. februara, u nedelji obeležavanja Dana maternjeg jezika, Dom kulture je organizovao Književno veče sa pesnikinjom Nadijom Rebronjom iz Novog Pazara.
Pored autorke, govorio je i književnik iz Prijepolja, Ilhan Pačariz.

utorak, 22 februar 2022 08:48

KNJIŽEVNO VEČE SA NADIJOM REBRONJOM

U nedelji obeležavanja Dana maternjeg jezika pozivamo vas da prisustvujete KNJIŽEVNOJ VEČERI sa Nadijom Rebronjom, u okviru koje ćemo kroz pesme autorke knjige "Flamenko utopija" jedne od najpoznatijih bošnjačkih pesnikinja, govoriti univerzalnim jezikom - poezijom.

ponedeljak, 24 januar 2022 12:32

Promocija knjige: "MOJ PUT NA KROV SVIJETA"

U petak, 21. januara sa početkom u 19 časova, održana je promocija knjige Dragutina Šlagi Vujovića, alpiniste koji se popeo na sam vrh sveta.

četvrtak, 20 januar 2022 08:18

PROMOCIJA KNJIGE ,,MOJ PUT NA KROV SVIJETA"

U saradnji sa planinarskim društvom “Kamena Gora” pozivamo vas na promociju knjige „MOJ PUT NA KROV SVIJETA“, autora Dragutina Šlagija Vujovića, poznatog crnogorskog planinara.

Povodom "100 GODINA GAJRETA U PRIJEPOLJU" sinoć je, odmah nakon izložbe, održana Tribina na kojoj su govorili: Prof. dr. Sanjin Kodrić, predsjednik BZK "Preporod,"
prof, dr, Husein Zvrko, predsjednik KUD "Gajret," književnik Faruk Dizdarević, dr. Nadir Dacić, autor knjige "Gajret u Prijepolju."

ponedeljak, 18 novembar 2019 10:43

ODRŽANA PROMOCIJA KNjIGE ,,OSVITI ZAVIČAJA“

U petak  15.11.2019. godine   sa početkom u 19 časova održana je promocija knjige  ,,OSVITI ZAVIČAJA“ autora Slobodana Vučinića.

četvrtak, 14 novembar 2019 20:57

PROMOCIJA KNJIGE ,,OSVITI ZAVIČAJA“

Postovani, pozivamo Vas da sutra, petak u 19 h prisustvujete promociji knjige Osviti zavicaja, pesnika Slobodana Vucinica. Mala sala Doma kulture.

sreda, 11 april 2018 20:14

Japan "naj uredjeniji vrt sveta"

U Domu kulture Prijepolje, u petak 13. aprila sa početkom u 20 časova, predvanje će održati Vladimir Majstorović, profesor i autor brojnih turističkih publikacija.