BUM FEST
Ovom manifestacijom želimo da popularišemo kako muzičku, tako i kulturu uopšte. Druženje dece tokom takmičarskog ciklusa doprinosi međusobnom boljem razumevanju, uvažavanju i poštovanju. Pevanje pesama ima veliki značaj u vaspitno-obrazovnom radu sa mladima jer u velikoj meri utiče na razvoj sluha, ritma i emocionalnog života dece. Takođe, utičemo na stvaranje estetskih navika, kao i na izgrađivanje muzičkog ukusa, jer Dom kulture između ostalog ima i vaspitnu misiju.

Urednik-organizator: Zvonko Mandić
sreda, 01 novembar 2017 21:18

ZAVRŠEN BUM FEST

„Bum fest“ je muzička manifestacija namenjena osnovcima iz Prijepolja, Priboja, Pljevalja i Nove Varoši. Idejni tvorac i organizator je Zvonko Mandić, muzički urednik Doma kulture iz Prijepolja. Dom kulture je domaćin i realizator ove manifestacije, šeste po redu.

četvrtak, 19 oktobar 2017 22:10

BUM FESTIVAL

U Domu kulture u Prijepolju, u Četvrtak 26. oktobra sa početkom u 19 časova održaće se šesti BUM FESTIVAL pevača osnovnih škola iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Pljevalja.
Specijalni gosti programa su: Azra Kozličić i Bora Đorđević.