BUM FEST
Ovom manifestacijom želimo da popularišemo kako muzičku, tako i kulturu uopšte. Druženje dece tokom takmičarskog ciklusa doprinosi međusobnom boljem razumevanju, uvažavanju i poštovanju. Pevanje pesama ima veliki značaj u vaspitno-obrazovnom radu sa mladima jer u velikoj meri utiče na razvoj sluha, ritma i emocionalnog života dece. Takođe, utičemo na stvaranje estetskih navika, kao i na izgrađivanje muzičkog ukusa, jer Dom kulture između ostalog ima i vaspitnu misiju.

Urednik-organizator: Zvonko Mandić
petak, 22 decembar 2023 12:53

BOOM FEST 2023.

U prepunoj Velikoj sali Doma kulture, uspešno je održan ovogodišnji BOOM FEST. Stručni žiri, na čelu sa Ivanom Peters, dodelio je prve tri nagrade: 3. mesto Sonja Purić 2. mesto Sofijana Kuburović 1. mesto Erna Duraković Hvala vam što ste podržavali svoje favorite, želimo im mnogo uspeha, a mi se vidimo naredne godine na istom mestu.

BUM FEST 2023, ČETVRTAK 21.DECEMBAR U 19 ČASOVA

Draga deco,
Spremite se za velikooooo navijanje za predstavnike vaših škola! ?
??Držite im palčeve i vidimo se u četvrtak, 21. decembra u 19 časova!
?U stručnom žiriju ove godine je
Ivana Peters (Negative), jedna od najboljih vokala u regionu, koja će nastupiti i u revijalnom delu,
Dragan Ćalina, pijanista i kompozitor, i naš
David Tomašević, diplomirani profesor harmonike.
??I daaaaa!
Napominjemo da sačuvate svoje karte zbog vrednih nagrada koje smo pripremili za publiku!

Draga deco,
Da li ste spremni za još jednu manifestaciju koju najviše volite, a kojom zatvaramo program za decu u 2023. godinu? ,

sreda, 28 decembar 2022 18:09

BUM FEST 2022 , DOM KULTURE PRIJEPOLJE

Nakon 5 godina pauze, sinoć je uspešno održan sedmi BUM FEST 2022 - muzička manifestacija namenjena takmičenju učenika osnovnih škola.
Pobednik ovogodišnjeg BUM FEST-a 2022 je Andrea Gojaković, učenica OŠ "Svetozar Marković" Brodarevo.
Drugo mesto je osvojio Petar Pjanović iz OŠ "Vladimir Perić Valter" Prijepolje, a treće mesto Emina Džinović iz OŠ "Mihailo Baković" Seljašnica.

ponedeljak, 26 decembar 2022 10:07

BUM FEST 2022

Nakon 5 godina pauze BUM FEST 2022
u utorak, 27. decembra u 19 časova / Velika sala DKP
Cena ulaznice: 100 din

sreda, 01 novembar 2017 21:18

ZAVRŠEN BUM FEST

„Bum fest“ je muzička manifestacija namenjena osnovcima iz Prijepolja, Priboja, Pljevalja i Nove Varoši. Idejni tvorac i organizator je Zvonko Mandić, muzički urednik Doma kulture iz Prijepolja. Dom kulture je domaćin i realizator ove manifestacije, šeste po redu.

četvrtak, 19 oktobar 2017 22:10

BUM FESTIVAL

U Domu kulture u Prijepolju, u Četvrtak 26. oktobra sa početkom u 19 časova održaće se šesti BUM FESTIVAL pevača osnovnih škola iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Pljevalja.
Specijalni gosti programa su: Azra Kozličić i Bora Đorđević.