DEČURLIJADA
"DEČURLIJADA" je međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera koja kroz pesmu i igru promoviše sportsku i opštu kulturu upravo kod one populacije koja je u uzrastu kada je takav vid popularisanja najpotrebniji, a to su naravno deca. Manifestacija je namenjena školskom uzrastu od prvog do osmog razreda i sastoji se iz disciplina „Znanje“ i „Sport“. Ono što očekujemo od ove manifestacije je da ćemo podizanjem nivoa znanja, takmičarskog duha i fizičke spremnosti i veština dece, doprinetipopularisanju sporta, kao i kulture uopšte,to jest pravih proverenih vrednosti kod školske omladine koja je sve više na udaru kiča, nasilja i primitivizma koji sve više preti kako u stvarnom tako i u virtuelnom svetu u koji omladinasve češće beži u nedostatkuovakvih pravih, korisnih i realnih nadmetanja.
četvrtak, 09 jun 2022 18:40

DEČURLIJADA 2022.

U prepunoj, Velikoj sali Doma kulture, posle dvogodišnje pauze, održana je DEČURLIJADA.

nedelja, 27 maj 2018 11:29

Dečurlijada 2018

U petak 25. maja u punoj sali Doma kulture u Prijepolju, sa početkom u 19 časova održana je "Dečurlijada" međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera.

subota, 20 maj 2017 11:37

Dečurlijada 2017

U sredu 17. maja u punoj sali Doma kulture u Prijepolju, sa početkom u 19 časova održana je "Dečurlijada" međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera.

četvrtak, 19 maj 2016 11:47

Dečurlijada 2016

U ponedeljak 16. maja u punoj sali Doma kulture u Prijepolju, sa početkom u 19 časova održana je "Dečurlijada" međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera.

četvrtak, 21 maj 2015 11:53

Dečurlijada 2015

U četvrtak 21. maja u punoj sali Doma kulture u Prijepolju, sa početkom u 19 časova održana je "Dečurlijada" međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera.

četvrtak, 01 maj 2014 12:15

Dečurlijada 2014

U utorak 29. aprila u punoj sali Doma kulture u Prijepolju, sa početkom u 19 časova održana je "Dečurlijada" međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera.