DEČURLIJADA
"DEČURLIJADA" je međuopštinska manifestacija takmičarskog karaktera koja kroz pesmu i igru promoviše sportsku i opštu kulturu upravo kod one populacije koja je u uzrastu kada je takav vid popularisanja najpotrebniji, a to su naravno deca. Manifestacija je namenjena školskom uzrastu od prvog do osmog razreda i sastoji se iz disciplina „Znanje“ i „Sport“. Ono što očekujemo od ove manifestacije je da ćemo podizanjem nivoa znanja, takmičarskog duha i fizičke spremnosti i veština dece, doprinetipopularisanju sporta, kao i kulture uopšte,to jest pravih proverenih vrednosti kod školske omladine koja je sve više na udaru kiča, nasilja i primitivizma koji sve više preti kako u stvarnom tako i u virtuelnom svetu u koji omladinasve češće beži u nedostatkuovakvih pravih, korisnih i realnih nadmetanja.
utorak, 04 jun 2024 21:32

⚽️D E Č U R L I J A D A 2 0 2 4⚽️ četvrtak, 6. juna u 19 časova

Draga deco,
Da li ste spremni za Dan D? ?
⚽️??D E Č U R L I J A D A 2 0 2 4??⚽️
Naš regionalni festival dece i mladih koji će se u četvrtak, 6.juna, sa svojim školama takmičiti u znanju, sportu i ostalim veštinama.
A osim toga, otkrićemo ko ima najbolje navijače.?
Spremni?
?Vidimo se u četvrtak, 6. juna u 19 časova
Osim pehara, medalja i vrednih nagrada za učesnike Dečurlijade, tradicionalno smo spremili i vredne nagrade za publiku. Stoga, sačuvajte svoje karte! ?
Srećno! ??