NAJAVA DOGAĐAJA
Možete pogledati najavu predstojećih događaja u Domu kulture Prijepolje.

Urednik-organizator:
utorak, 25 jun 2024 19:32

Program obeležavanja Dana opštine Prijepolje i PP Fest - festivala između reka i planina (1. - 7. jul 2024.)

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo svečano obeležavanje Dana opštine Prijepolje, koje će se održati od 1. do 7. jula 2024. godine. Ovaj poseban događaj obuhvata raznovrsne aktivnosti i manifestacije koje će doprineti da Prijepolje zasija u punom sjaju. Sve ustanove i institucije naše opštine udružile su snage kako bi organizovale bogat i raznovrstan program za sve generacije.
Tokom ovih sedam dana, posetioci će moći da uživaju u kulturno-umetničkim i kulturno-zabavnim programima, izvanrednim koncertima, kao i uzbudljivim sportskim manifestacijama. Poseban deo proslave čini PP Fest - festival između reka i planina, koji će pružiti nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima prirode i adrenalinskih sportova.
Jedinstvena prilika za uživanje u raftingu na prelepom Limu i kupu u paraglajdingu iznad jezgra grada dodatno će obogatiti program. Ne propustite tradicionalni turnir u basketu 3×3, koji će se održati u petak i subotu, 5. i 6. jula, u parku Narodnih heroja, kao ni Limske darove, manifestaciju koja slavi najbolje prijepoljske zetove i snajke uz muziku benda La CamPPanela na Ušću u subotu, 6. jula.
Sam Dan opštine, 7. jula, biće obeležen Međunarodnim kupom u ribolovu na Potpećkom jezeru u prepodnevnim časovima, a popodne će biti posvećeno najmlađima sa PP Festom - dečijim igrama, i Sajmom domaćih proizvoda. Ove godine, po prvi put, deo manifestacija će biti održan i u Brodarevu, čime širimo duh zajedništva i proslave na celu opštinu.
Centralna svečanost kao i do sada biće svečana sednica Skupštine opštine Prijepolje na kojoj će najzaslužniji dobiti nagrade i priznanja opštine Prijepolje.
Pozivamo sve građane i posetioce da se pridruže proslavi i uživaju u raznovrsnim događajima koji će Prijepolje učiniti centrom zbivanja i radosti tokom ovih sedam dana.