nedelja, 26 maj 2024 13:48

FESTIVAL AMATERSKIH POZORIŠTA U DOMU KULTURE PRIJEPOLjE OD 27. MAJA DO 3.JUNA 2024

Praznik za ljubitelje pozorišne umetnosti počinje u ponedeljak, 27. maja u 20 časova!
XIII Festival amaterskih pozorišta Zapadne Srbije otvara predstava domaćina, Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolje, nakon kojih ćemo videti glumačka ostvarenja amatera iz Nove Varoši, Požege i Uba.
U revijalnom delu na velikoj sceni DKP biće odigrana pozorišna predstava "KUKU MAJKO" u profesionalnoj produkciji JU Centar za kulturu Pljevlja, a potom, Festival APZS zatvaramo u ponedeljak, 3. juna, kada će biti saopštene odluke selektora Festivala i dodeljene nagrade.
U čast nagrađenih profesionalnu pozorišnu predstavu "Ima nešto što bi trebalo da znaš" odigraće Miloš Lalović, Milica Janketić, Maja Nikolić i Bojan Krivokapić.
⏰Sve predstave počinju u 20 časova.
?️Komplet festivalsku ulaznicu možete kupiti po simboličnoj ceni od 1000 dinara, na biletarnici DKP.
Takođe su dostupne i pojedinačne ulaznice po ceni od 200 i 300 dinara.