subota, 01 jun 2024 14:53

"ATENTAT" amaterskog pozorišta "Knjaz" - Požega , 4 DAN FESTIVALA AP ZAPADNE SRBIJE

"ATENTAT" amaterskog pozorišta "Knjaz" iz Požege komedija je u bezobrazno vezanom stihu, po tekstu Miloša Nikolića.
Glumci iz Požege su nastupili u četvrtoj festivalskoj noći, sa trećom predstavom u takmičarskom delu.
A večeras, sa predstavom "DOKTOR MOLIJER" koju će izvesti pozorište "Raša Plaović" sa Uba, završavamo takmičarski deo Festivala.
Nakon ove predstave sledi priprema za završnu noć Festivala.
Moramo priznati da selektor Festivala prof. dr Nemanja Savković nema nimalo lak zadatak.
Već sutra očekujemo odluke selrktora, sa kojima završavamo pripreme za štampu Biltena festivala, dodele nagrada, plaketa i ostalih priznanja nagrađenim pozorištima i svim zaslužnim subjektima za realizaciju XIII Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije.