POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.

KOKTEL U HOLU DOMA KULTURE PRIJEPOLJE ZA GOSTE I GLUMAČKU EKIPU POSLE PREMIJERE PREDSTAVE ,,PERON ZA SUTRA U REŽIJI UROŠA MLADENOVIĆA

DRAGA DECO (a i vi malo stariji),

svi koji ste propustili da otkrijete da li će ljubav omekšati srce strašnog zmaja, dođite na prvu reprizu ️pozorišne predstave za decu
"DA LI ĆE DAMOJED DA ZAVOLI SLADOLED?"

Na velikoj sceni Doma kulture Prijepolje u utorak je premijerno izvedena predstava „Peron za sutra“ u režiji mladog reditelja Uroša Mladenovića. Prvi put posle 15 godina, a tek četvrti put u istoriji ove ustanove, izveli su je članovi i članice omladinske scene Amaterskog pozorišta. Priča koja se bavi aktuelnim problemom svih sredina – odlaskom mladih, pobrala je simpatije mnogobrojne prijepoljske publike.

Čast nam je da vas pozovemo da prisustvujete PREMIJERI omladinske pozorišne predstave
“PERON ZA SUTRA”

U četvrtak, 7. aprila u 12 časova, pozivamo mališane, a i one koji se tako osećaju, da dođu u Malu salu Doma kulture i uživaju u predstavi za decu NE DOZVOLI DA TE ZUB ZABOLI.

Da li će DAMOJED da zavoli sladoled?
Sinoć je u Velikoj sali Doma kulture održana PREMIJERA predstave "Da li će DAMOJED da zavoli sladoled?"

DRAGA DECO (a i vi malo stariji),
Sa velikom radošću vas pozivamo na PREMIJERU pozorišne predstave

DRAGA DECO (a i vi malo stariji),
Sa velikom radošću vas pozivamo na PREMIJERU pozorišne predstave
"DA LI ĆE DAMOJED DA ZAVOLI SLADOLED?"

Draga deco,
pozivamo vas na prvu reprizu pozorišne predstave
"KAKO SU POSTALE RUŽNE REČI" zakazane za sutra,
četvrtak, 15. april u 12 časova.

Prijepoljski Dom kulture, zdravstvenim radnicima poklanja besplatne ulaznice za prve reprize predstava “Hanibal podzemni” koja će biti na repertoaru u ponedeljak 11. aprila od 20 časova i “Kako su postale ružne reči”, koja će biti izvedena u četvrtak 15. aprila od 12 sati.

Na ovim fotografijama su budući glumci, veterinari, piloti i arhitekte! Ove VIP ličnosti su nas učinili ponosnima dok su premijerno igrali svoje uloge i nasmejali nas do suza.

Za sve zdravstvene radnike opštine Prijepolje ULAZ BESPLATAN!

Poštovani sugrađani,

prve reprize pozorišnih predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture u znak zahvalnosti poklanjamo zdravstvenim radnicima opštine Prijepolje.

Petak, 9. april 2021. godine u 20 časova
Velika sala Doma kulture PrijepoljePozivamo Vas na premijerno izvođenje pozorišne predstave
"KAKO SU POSTALE RUŽNE REČI"

Poštovani sugrađani i posetioci Doma kulture,
Hvala što podržavate našu borbu da kultura opstane u okolnostima pandemije kovida 19.

subota, 03 april 2021 17:10

PREMIJERA PREDSTAVE ,,HANIBAL PODZEMNI``

Poštovani ljubitelji pozorišne umetnosti,

PREMIIJERA 
Ponedeljak, 5.april u 19:30 časova
Velika sala Doma kulture Prijepolje

Dečja pozorišna predstava "HAJDUCI"

utorak, 10. novembar u 19 časova

nedelja, 01 novembar 2020 18:44

PREMIJERA DEČJE PREDSTAVE ,,HAJDUCI”

U petak 30. oktobra 2020. godine ,u velikoj Sali Doma kulture Prijepolje ,u 20 časova odigrana je premijera dečje pozorišne predstave “HAJDUCI”

Amatersko pozorište Doma kulture Prijepolje je premijerno izvelo predstavu ,,NE IGRAJ NA ENGLEZE“

U Priboju je Amatersko pozorište Doma kulture iz Prijepolja gostovalo   na 28. Međurepubličkoj smotri dečjeg dramskog stvaralaštva sa predstavom ,,TARZAN”.

U Priboju 11.06.2019. godine na 28. Međurepubličkoj smotri dečjeg dramskog stvaralaštva učestvovaće Amatersko pozorište Doma kulture Prijepolje sa dečjom predstavom ,,TARZAN” , koji je kvalifikacioni Festival za učešće na završnoj smotri dečijih dramskih stvaralaštava Srbije.

U Domu kulture Prijepolje ,u petak 24.05.2019. godine , odigrana je dečja predstava  ,,U CARA TROJANA KOZJE UŠI `` koja živi već 30 godina i intezivno se izvodi kao edukativna predstava za vrtiće i Osnovne škole kako u zemlji , tako i u inostranstvu.

U sredu 10.aprila 2019. godine , je prikazana dečija predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolja ,,TARZAN`` koja je rađena po tekstu Katarine Borisavljević u režiji Ammara Mešića .

Prikazivanje dečje pozorišne predstave ,,TARZAN`` u Domu kulture Prijepolje u sredu 10.04.2019. godine

subota, 06 april 2019 10:38

NEMOGUĆA MISIJA

U Domu kulture Prijepolje, u velikoj sali  20. aprila će se prikazati urnebesna komedija ,,Nemoguća misija``. Početak predstave je  u 20 časova.

U Ponedeljak 15. aprila u 20 časova biće otvorena 13. smotra dramskog amaterskog stvaralaštva Zlatiborskog okruga koja traje do 25. aprila. Više informacija i fotografija o ovom događaju možete pronaći

sreda, 27 mart 2019 09:52

Film "Balkanska međa"

U utorak  02.04.2019.godine  u 18.00 časova i  u  20.30 časova u velikoj sali Doma kulture Prijepolje prikazivaaće se  film  "Balkanska međa” 2D

U utorak  02.04.2019.godine  u 16h  u velikoj sali Doma kulture Prijepolje prikazivaaće se  film  " Kako dresirati svoga zmaja” 3D

ponedeljak, 25 mart 2019 10:01

HIT KOMEDIJA "UKRAĐENA LIČNOS"

"Ukrađena ličnos" u PRIJEPOLjU 28. marta u 20h u Domu kulture. Srećko se nudi Evropskoj UNIJI da on postane predsednik Srbije, jer kako kaže "samo on zna di leže problemi u ovu našu državu".

Prodaja karata na biletarnici.

Strana 1 od 2