POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
subota, 25 maj 2024 07:30

ODIGRANA PREMIJERA PREDSTAVE ,,OMER I MERIMA`` U DOMU KULTURE PRIJEPOLJE

Sinoć je prepuna velika sala Doma kulture Prijepolje pokazala da je borba za amaterizam zaposlenih u našoj ustanovi vredna svake emocije i aplauza.
Uspeli su da publici prenesu sve ono šta su uložili u projekat “Omer i Merima” na kojem su dugo i predano radili uz bezbroj izazova!
Draga publiko, vaši aplauzi, suze i osmesi su najbolja potvrda uspeha!
Hvala vam ❤️

Pročitano 47 puta