POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
utorak, 16 april 2019 17:07

Odigrana dečija pozorišna predstava "TARZAN"

U sredu 10.aprila 2019. godine , je prikazana dečija predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolja ,,TARZAN`` koja je rađena po tekstu Katarine Borisavljević u režiji Ammara Mešića .

Predstava je  odigrana u dva termina i to :

- Prvi termin odigravanja predstave je bio u 09.30 časova za Vrtić ,u velikoj sali Doma kulture Prijepolje

- Drugi termin odigravanja predstave je bio u 12.00 časova za Osnovnu školu ,,Vladimir Perić Valter`` , u velikoj sali Doma kulture Prijepolje

Pročitano 526 puta