POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
utorak, 30 mart 2021 21:00

PREMIJERA PREDSTAVE ,,HANIBAL PODZEMNI``

PREMIIJERA 
Ponedeljak, 5.april u 19:30 časova
Velika sala Doma kulture Prijepolje


______________________________
Poštovani ljubitelji pozorišne umetnosti sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete premijernom izvođenju pozorišne predstave “HANIBAL PODZEMNI” rađene po tekstu Hrista Bojčeva, u režiji Admira Šehovića koju će izvesti večernja scena Amaterskog pozorišta Doma kulture.
______________________________
Pozorišni komad bugarskog hit pisca Hrista Bojčeva – „Hanibal podzemni“ odgovor je na ovo vreme tranzicije.
Ovaj komad priča o nama samima, o petoro ljudi u tranziciji. Data im je mogućnost da naprave izbor, kao i nama.
______________________________
Broj ulaznica je ograničen!
Cena ulaznice: 200 dinara.
______________________________
Dobro nam došli...

Napomena:
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, Dom kulture preduzima sve preventivne epidemiološke mere kako bi posetioci bezbedno uživali u programima. 

Pročitano 395 puta