POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
subota, 03 april 2021 17:10

PREMIJERA PREDSTAVE ,,HANIBAL PODZEMNI``

Poštovani ljubitelji pozorišne umetnosti,


Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na premijerno izvođenje pozorišne predstave
"HANIBAL PODZEMNI" koja je rađena po tekstu Hrista Bojčeva, u režiji našeg Prijepoljca Admira Šehovića, diplomiranog glumca Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu.
Uloge tumače glumci večernje scene Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolje.

Ponedeljak, 4. april sa početkom u 19:30 časova / Velika sala Doma kulture Prijepolje
_______________________
Pozorišni komad bugarskog hit pisca Hrista Bojčeva – „Hanibal podzemni“ odgovor je na ovo vreme tranzicije.
Ovaj komad priča o nama samima, o petoro ljudi u tranziciji. Data im je mogućnost da naprave izbor, kao i nama.
_______________________
* Napomena:
Broj mesta je ograničen!
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, Dom kulture preduzima sve preventivne epidemiološke mere kako bi posetioci bezbedno uživali u programima.

Očekujemo vas i dobro nam došli...

Pročitano 391 puta