utorak, 06 april 2021 20:43

NOVA PREMIJERA POZORIŠNE PREDSTAVE ,,KAKO SU POSTALE RUŽNE REČI"

Petak, 9. april 2021. godine u 20 časova
Velika sala Doma kulture PrijepoljePozivamo Vas na premijerno izvođenje pozorišne predstave
"KAKO SU POSTALE RUŽNE REČI"

koja je rađena po tekstu Duška Radovića, u režiji Admira Šehovića, diplomiranog glumca Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu.
Uloge tumače glumci dečje scene Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolje.
________________________________________________
Da li deca izmišljaju ružne reči? Ne. Da li deca smeju da govore ružne reči? Ne bi trebalo. Da li si ih čuli od nekoga? Ooo, da! Od koga su ih čuli?!U predstavi “Kako su nastale ružne reči” po tekstu Duška Radovića na veoma duhovit i zanimljiv način je objašnjeno deci a i odraslima ko je “kriv” što deca govore ružne reči i zašto ne bi trebalo da ih govore. Najružnija reč u predstavi a i na svetu u tom momentu je reč “ŠAŠAV”.
________________________________________________
Cena ulaznice: 200 dinaraOčekujemo Vas! Dobro nam došli...
* Napomena:
Broj mesta je ograničen!
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, Dom kulture preduzima sve preventivne epidemiološke mere kako bi posetioci bezbedno uživali u programima.