POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
petak, 09 april 2021 11:12

REPRIZE POZORIŠNIH PREDSTAVA U DOMU KULTURE PRIJEPOLJE

Za sve zdravstvene radnike opštine Prijepolje ULAZ BESPLATAN!

Poštovani sugrađani,

prve reprize pozorišnih predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture u znak zahvalnosti poklanjamo zdravstvenim radnicima opštine Prijepolje.

?￰゚マᄏ

U teškom vremenu pandemije bili smo svedoci izvanredne predanosti, profesionalnog rada, posvećenosti, požrtvovanosti i nesebičnog zalaganja zdravstvenog osoblja naše opštine.

Želimo da ovaj gest prihvate kao čin poštovanja prema njihovom radu i požrtvovanosti da sačuvaju svaki život i da na najbolji mogući način upravljaju pandemijom u teškim uslovima.

?Cena ulaznice za prve reprize je 200 dinara, dok je za sve zdravstvene radnike opštine Prijepolje ULAZ BESPLATAN!

Pročitano 348 puta