petak, 09 april 2021 11:12

REPRIZE POZORIŠNIH PREDSTAVA U DOMU KULTURE PRIJEPOLJE

Za sve zdravstvene radnike opštine Prijepolje ULAZ BESPLATAN!

Poštovani sugrađani,

prve reprize pozorišnih predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture u znak zahvalnosti poklanjamo zdravstvenim radnicima opštine Prijepolje.

?￰゚マᄏ

U teškom vremenu pandemije bili smo svedoci izvanredne predanosti, profesionalnog rada, posvećenosti, požrtvovanosti i nesebičnog zalaganja zdravstvenog osoblja naše opštine.

Želimo da ovaj gest prihvate kao čin poštovanja prema njihovom radu i požrtvovanosti da sačuvaju svaki život i da na najbolji mogući način upravljaju pandemijom u teškim uslovima.

?Cena ulaznice za prve reprize je 200 dinara, dok je za sve zdravstvene radnike opštine Prijepolje ULAZ BESPLATAN!