POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
subota, 10 april 2021 07:44

PREMIJERNO IZVEDENA PREDSTAVA ,,KAKO SU POSTALE RUŽNE REČI"

Na ovim fotografijama su budući glumci, veterinari, piloti i arhitekte! Ove VIP ličnosti su nas učinili ponosnima dok su premijerno igrali svoje uloge i nasmejali nas do suza.

Mnoga deca nisu uspela da obezbede svoje karte na vreme i jako nam je žao zbog toga. Ali prva repriza sledi već u četvrtak.

Hvala vam, draga publiko, što nam verujete.

Hvala vam za aplauze.

Hvala što niste odustali od kulture i što podržavate naše najmlađe.

Pročitano 413 puta