POZORIŠNA I FILMSKA DELATNOST
Pre 37 godina je prvi put izvedena premijera pozorišne predstave koju je postavio na scenu Dom kulture iz Prijepolja. Ove godine smo postavili i premijerno izveli 3 predstave.
Osim postavljanja predstava u našoj produkciji kod nas je gostovao veliki broj drugih predstava iz drugih gradova koji su nam pokazali svoje poznavanje i predstavljanje pozorišnih tekstova. Naše pozorišne predstave pretežno učestvuju sa svoja četiri prikazivanja u Domu kulture i po 10 gostovanja, gde obilazimo pozorišne festivale i gostovanja po drugim Domovima kulture sa kojima imamo saradnju.
Jedan od tri regionalna festivala amaterskih pozorišta Srbije je održavan kod nas sve do 1997.godine, (17 festivala),kada je prestao sa radom. Povratak Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije, na kom učestvuju Amaterska pozorišta Zlatiborskog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, je ponovo počeo sa radom 2011. godine i do sada je održano sedam festivala.
Trenutno naša predstava ,,Mečkino dete`` gostuje u Beogradu na ,,BAZART`` festivalu i biće prikazivane u svim daljim mesnim zajednicama (Brodarevo,Velika, Ivanje, Seljašnica, Aljinoviće itd.) i druge dve naše predstave.
četvrtak, 07 april 2022 15:57

PREMIJERA POZORIŠNE OMLADINSKE PREDSTAVE ,,PERON ZA SUTRA"

Čast nam je da vas pozovemo da prisustvujete PREMIJERI omladinske pozorišne predstave
“PERON ZA SUTRA”


utorak, 12. april 2022. godine u 20.30 časova
Velika sala DKP
Predstava je rađena po motivima teksta Meri Džons “Džepovi puni kamenja”, u režiji Uroša Mladenovića, koju izvodi novoformirana omladinska scena Amaterskog pozorišta DKP.
Reč je o priči koja se na angažovan način bavi veoma prisutnim problemom svih sredina - odlaskom mladih.
Molimo vas da na vreme obezbedite svoje karte!
Cena ulaznice: 200 dinara.

Pročitano 311 puta