PREPOZNATLJIVI PROGRAMI
Od programa koji su bili značajni i dobro prihvaćeni od publike u Domu kulture ističe se postavljanje na scenu monodrame „Mezar“ autora Ulvije Mušovića, gostovanje Latifa Moćevića i hora „Đulistan“, zatim tvoraca novog sevdaha grupe „Divanhana“ i Damira Imamovića, ali i vrsnog pjesnika i književnika Enesa Halilovića. Po prvi put je organizovana drevna manifestacija „Ćetenija uz pjesmu i igru“ koja je dobila izuzetnu podršku posjetilaca ali i Okrugli sto „Tamburica i sevdalinka na prostorima Polimlja“.

Kroz ponuđene programe nastojimo zadovoljiti određene kulturne potrebe Bošnjaka koji se nalaze u oblasti specifičnosti i tradicionalnosti ove manjinske kulture, dok ova nacionalna manjina svoje ostale kulturne potrebe u skladu sa svojim ličnim afinitetima i željama, ostvaruje kroz mnoge druge programe koji se realizuju u Domu kulture.
utorak, 12 jul 2022 09:18

Svečana sednica povodom DANA OPŠTINE PRIJEPOLJE

Tradicionalno 7. jula, održana je svečana sednica Skupštine opštine Prijepolje povodom DANA OPŠTINE PRIJEPOLJE.