Пријепоље

Дом Културе

Велика и мала сала

Околина и уређење

Дом културе у Пријепољу и пато дома простиру се на површини од 4500 м2 на ушћу реке Милешевке у реку Лим уоквиреној дивним парком.

Унутрашњост

Опремљен великим и малим салоном за различите намене (састанке, венчања, изложбе итд.), курсеви енглеског језика, теретана, атеље, велики холови на спрату и приземљу са фонтанама, скулптурама, мозаиком и сликама легата...

Околина и уређење

Изложбени простор

Велики холови на спрату и приземљу, са изложеним скулптурама, мозаицима, antikvitetima, атељеима и галеријама слика.
Дом културе Пријпоље
Дом револуције (културе) отворен је 4.јула 1979.године средствима грађана (месни самодопринос).
О НАМА
Дом културе располаже са малом салом (200 места) за организовање научних скупова, књижевних вечери, трибина, дечјих позоришних представа, луткарских представа итд. Велика сала (600 места) за одржавање позоришних представа, филмских, оперских, балетских, концерата забавне и народне музике, хорских и клавирских програма, промоција, помоћним трибинама од 444 места која служе за праћење наведених програма, великим и малим салоном за различите намене, курсеви енглеског језика, теретана, атеље, велики холови на спрату и приземљу, са фонтанама, скулптурама, мозаиком и сликама легата Милешевске сликарске колоније које украшавају тај отворени део Дома културе.Постоји мала и велика галерија,имамо ликовну школу,школу фолклора,школу плеса.Имамо и књижевни клуб. Дискотека са бифеом може да прими 1000 посетилаца. Све се то налази на површини од 4500 м2 на ушћу Милешевке у Лим уоквиреној дивним парком. Основна делатност је ликовна, позоришна, музичка, филмска, образовно научна са издавачком и програми на босанском језику. Претходних година у Дому културе Пријепоље се одржавају различите културне манифестације (смотра народног изворног стваралаштва – МОСТОВИ БАЛКАНА , ДЕЧУРЛИЈАДА, БУМ- ФЕСТ идр) , које привлаче велики број посетилаца , од приказивања филмских пројекција , преко наступа многих позоришта из земље и региона , изложби којих је сваке године све више и више (позната дела аутора из целог света) , промоцијама књига и сличних дешавања током целе године.