ИЗДАВАЧКА ДЕЛАТНОСТ

У свечаном салону Дома културе Пријепоље представљена Монографија књиге ,,ПЕЧА" Фахрудина Кладничанина

ПРОМОЦИЈА МОНОГРАФИЈЕ КЊИГЕ ,,ПЕЧА" ФАХРУДИН КЛАДНИЧАНИН

Драги пријатељи Дома културе,

петак, 21 октобар 2022 08:04

"Ушће култура"

Синоћ је у Малој сали Дома културе одржана Промоција Монографије Дома културе "Ушће култура", аутора Милана Р. Цмиљановића, која сведочи о више од 40 година рада ове установе.
Програм је настављен у Галерији Дома културе уз Градски тамбурашки оркестар Пљевља и музички вокални састав Лирике.
Хвала вам сто сте били део овог веома значајног догађаја.

Драги суграђани,
Са великим задовољством вас позивамо да присуствујете програму
ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ МАРКА МИЛОШЕВИЋА - "ПОБЕДА СЕБЕ"

Понедељак, 25. октобра, у 19 часова, промоција две нове књиге о исламској мисли браће Халиловић из Пријепоља.

Манифестација Лимска песничка регата,а у организацији фестивала Лим,водени жиг полимских градова Пријепоље 25,26,27 Маја 2017 године. Чланови књижевног клуба Дома културе учествовали су са својим песмама које су имале за тему ,,ЛИМ,МОЈА РЕКА'' у културном центру Плав,као и у холу Дома културе у Пријепољу.

У малој сали Дома културе 23.05.2017 са почетком у 19 часова одржана је промоција књиге Славише Голубовића ,,ПАД НОЋНОГ СОКОЛА''.На промоцији књиге је присуствовало више од 170 посетилаца.