КЊИЖЕВНА МАНИФЕСТАЦИЈА "НА ПОЛА ПУТА"
Дом културе и књижевне заједнице Југославије су одржали Књижевну манифестацију ,,НА ПОЛА ПУТА'' Пријепоље 2017 која је одржана 12.05.2017 године .Том приликом песници,чланови књижевне заједнице обишли су скоро све Основне школе у Пријепољу,као и две средње школе Економску и Гимназију,где су се из сваке школе по 3 најбоља ученика наградила дипломама и књигама.

У Дому културе Пријепоље  у петак  04. октобра завршена је  23 традиционална песничка манифестација ,,НА ПОЛА ПУТА“

среда, 02 октобар 2019 12:36

МАНИФЕСТАЦИЈA ''НА ПОЛА ПУТА''

Манифестација ,,НА ПОЛА ПУТА`` почиње у четвртак , 03. октобра 2019 године  и трајаће до 05. октобра 2019. године.

У четвртак 10. маја отворена је књижевна манифестација под називом "На пола пута". Поред чланова и гостију књижевне манифестације, присуствовао је и директор Дома културе Пријепоље Радослав Коругић који је отворио и честитао 20. јубиларну књижевну манифестацију "На пола пута".

Песнички сусрети “На пола пута” манифестација која окупља песнике из наше земље и из бивших југословенских република биће одржана данас у пријепољском Дому културе . У сарадњи са Књижевном заједницом Југославије из Београда, сваког другог викенда у мају месецу тридесет песника из Србије и окружења, заједно са члановима (песницима) Књижевног клуба Дома културе у Пријепољу, обишли су све основне и средње школе у општини Пријепоље.
На часовима поезије биће одабрани најбољи ученици писане речи, чији ће се радови штампати у наредној години у Зборнику под називом “Анђео име пламен”.
Као и годинама уназад, манифестацију “На пола пута” завршава се књижевном вечери, и то у петак, 13.маја са почетком у 17.30х у малој сали Дома културе.