КЊИЖЕВНЕ ВЕЧЕРИ
ДОМ КУЛТУРЕ ПРИЈЕПОЉЕ

ПРОМОЦИЈА МОНОГРАФИЈЕ ДОМА КУЛТУРЕ ,,УШЋЕ КУЛТУРА" АУТОРА МИЛАНА ЦМИЉАНОВИЋА

Поштовани пријатељи Дома културе,
Неизмерно нам је задовољство да вас позовемо на промоцију монографије Дома културе "Ушће култура" аутора Милана Р. Цмиљановића.

ПРОМОЦИЈА КЊИГА аутора Кемала Чопре
У склопу обележавања ДАНА ДОМА КУЛТУРЕ И ДАНА ОПШТИНЕ ПРИЈЕПОЉЕ уприличили смо промоцију књига босанског аутора Кемала Чопре и на тај начин приближили овог врсног аутора нашим љубитељима књижевне уметности.

Поштовани љубитељи књижевне уметности,
са задовољством вас позивамо на промоцију књига босанског аутора Кемала Чопре у склопу обележевања ДАНА ДОМА КУЛТУРЕ ПРИЈЕПОЉЕ И ДАНА ОПШТИНЕ ПРИЈЕПОЉЕ.

Књижевно вече са НАДИЈОМ РЕБРОЊОМ
У четвртак 24. фебруара, у недељи обележавања Дана матерњег језика, Дом културе је организовао Књижевно вече са песникињом Надијом Реброњом из Новог Пазара.
Поред ауторке, говорио је и књижевник из Пријепоља, Илхан Пачариз.

уторак, 22 фебруар 2022 08:30

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ СА НАДИЈОМ РЕБРОЊОМ

У недељи обележавања Дана матерњег језика позивамо вас да присуствујете КЊИЖЕВНОЈ ВЕЧЕРИ са Надијом Реброњом, у оквиру које ћемо кроз песме ауторке књиге "Фламенко утопија" једне од најпознатијих бошњачких песникиња, говорити универзалним језиком - поезијом.

У петак, 21. јануара са почетком у 19 часова, одржана је промоција књиге Драгутина Шлаги Вујовића, алпинисте који се попео на сам врх света.
Говорили су:
Илија Андрејић

У сарадњи са планинарским друштвом “Камена Гора” позивамо вас на промоцију књиге „МОЈ ПУТ НА КРОВ СВИЈЕТА“, аутора Драгутина Шлагија Вујовића, познатог црногорског планинара.

Поводом "100 ГОДИНА ГАЈРЕТА У ПРИЈЕПОЉУ" синоћ је, одмах након изложбе, одржана Трибина на којој су говорили: Проф. др. Сањин Кодрић, предсједник БЗК "Препород,"
проф, др, Хусеин Зврко, предсједник КУД "Гајрет,"  књижевник Фарук Диздаревић, др. Надир Дацић, аутор књиге "Гајрет у Пријепољу."

У петак  15.11.2019. године   са почетком у 19 часова одржана је промоција књиге  ,,ОСВИТИ ЗАВИЧАЈА“ аутора Слободана Вучинића.

четвртак, 14 новембар 2019 20:55

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ,,ОСВИТИ ЗАВИЧАЈА“

Поштовани, позивамо Вас да сутра, петак у 19 часова  присуствујете промоцији књиге Освити завичаја, песника Слободана Вучинића. Мала сала Дома културе.

У Дому културе Пријепоље, у петак 13. априла са почетком у 20 часова, предвање ће одржати Владимир Мајсторовић, професор и аутор бројних туристичких публикација.