БУМ ФЕСТ
Овом манифестацијом желимо да популаришемо како музичку, тако и културу уопште. Дружење деце током такмичарског циклуса доприноси међусобном бољем разумевању, уважавању и поштовању. Певање песама има велики значај у васпитно-образовном раду са младима јер у великој мери утиче на развој слуха, ритма и емоционалног живота деце. Такође, утичемо на стварање естетских навика, као и на изграђивање музичког укуса, јер Дом културе између осталог има и васпитну мисију.

Уредник-организатор: Звонко Мандић

Након 5 година паузе, синоћ је успешно одржан седми БУМ ФЕСТ 2022 - музичка манифестација намењена такмичењу ученика основних школа.
Победник овогодишњег БУМ ФЕСТ-а 2022 је Андреа Гојаковић, ученица ОШ "Светозар Марковић" Бродарево.
Друго место је освојио Петар Пјановић из ОШ "Владимир Перић Валтер" Пријепоље, а треће место Емина Џиновић из ОШ "Михаило Баковић" Сељашница.

понедељак, 26 децембар 2022 14:49

БУМ ФЕСТ 2022

среда, 01 новембар 2017 16:37

Завршен Бум фест

„Бум фест“ је музичка манифестација намењена основцима из Пријепоља, Прибоја, Пљеваља и Нове Вароши. Идејни творац и организатор је Звонко Мандић, музички уредник Дома културе из Пријепоља. Дом културе је домаћин и реализатор ове манифестације, шесте по реду.

четвртак, 19 октобар 2017 17:37

БУМ ФЕСТИВАЛ

У Дому културе у Пријепољу, у Четвртак 26. октобра са почетком у 19 часова одржаће се шести БУМ ФЕСТИВАЛ певача основних школа из Пријепоља, Прибоја, Нове Вароши и Пљеваља.
Специјални гости програма су: Азра Козличић и Бора Ђорђевић.