БУМ ФЕСТ
Овом манифестацијом желимо да популаришемо како музичку, тако и културу уопште. Дружење деце током такмичарског циклуса доприноси међусобном бољем разумевању, уважавању и поштовању. Певање песама има велики значај у васпитно-образовном раду са младима јер у великој мери утиче на развој слуха, ритма и емоционалног живота деце. Такође, утичемо на стварање естетских навика, као и на изграђивање музичког укуса, јер Дом културе између осталог има и васпитну мисију.

Уредник-организатор: Звонко Мандић
петак, 22 децембар 2023 13:26

БУМ ФЕСТ 2023

У препуној Великој сали Дома културе, успешно је одржан овогодишњи БООМ ФЕСТ. Стручни жири, на челу са Иваном Петерс, доделио је прве три награде: 3. место Соња Пурић 2. место Софијана Кубуровић 1. место Ерна Дураковић Хвала вам што сте подржавали своје фаворите, желимо им много успеха, а ми се видимо наредне године на истом месту.

БУМ ФЕСТ 2023, ЧЕТВРТАК 21.ДЕЦЕМБАР У 19 ЧАСОВА

Драга децо,
Да ли сте спремни за још једну манифестацију коју највише волите, а којом затварамо програм за децу у 2023. годину?
Спремите се за великооооо навијање за представнике ваших школа! ?
Држите им палчеве и видимо се у четвртак, 21. децембра у 19 часова!
У стручном жирију ове године је
Ивана Петерс (Негативе), једна од најбољих вокала у региону, која ће наступити и у ревијалном делу,
Драган Ћалина, пијаниста и композитор, и наш
Давид Томашевић, дипломирани професор хармонике.
И дааааа!
Напомињемо да сачувате своје карте због вредних награда које смо припремили за публику!

Након 5 година паузе, синоћ је успешно одржан седми БУМ ФЕСТ 2022 - музичка манифестација намењена такмичењу ученика основних школа.
Победник овогодишњег БУМ ФЕСТ-а 2022 је Андреа Гојаковић, ученица ОШ "Светозар Марковић" Бродарево.
Друго место је освојио Петар Пјановић из ОШ "Владимир Перић Валтер" Пријепоље, а треће место Емина Џиновић из ОШ "Михаило Баковић" Сељашница.

понедељак, 26 децембар 2022 14:49

БУМ ФЕСТ 2022

среда, 01 новембар 2017 16:37

Завршен Бум фест

„Бум фест“ је музичка манифестација намењена основцима из Пријепоља, Прибоја, Пљеваља и Нове Вароши. Идејни творац и организатор је Звонко Мандић, музички уредник Дома културе из Пријепоља. Дом културе је домаћин и реализатор ове манифестације, шесте по реду.

четвртак, 19 октобар 2017 17:37

БУМ ФЕСТИВАЛ

У Дому културе у Пријепољу, у Четвртак 26. октобра са почетком у 19 часова одржаће се шести БУМ ФЕСТИВАЛ певача основних школа из Пријепоља, Прибоја, Нове Вароши и Пљеваља.
Специјални гости програма су: Азра Козличић и Бора Ђорђевић.