ДЕЧУРЛИЈАДА
"ДЕЧУРЛИЈАДА" је међуопштинска манифестација такмичарског карактера која кроз песму и игру промовише спортску и општу културу управо код оне популације која је у узрасту када је такав вид популарисања најпотребнији, а то су наравно деца. Манифестација је намењена школском узрасту од првог до осмог разреда и састоји се из дисциплина „Знање“ и „Спорт“.
Оно што очекујемо од ове манифестације је да ћемо подизањем нивоа знања, такмичарског духа и физичке спремности и вештина деце, допринетипопуларисању спорта, као и културе уопште,то јест правих проверених вредности код школске омладине која је све више на удару кича, насиља и примитивизма који све више прети како у стварном тако и у виртуелном свету у који омладинасве чешће бежи у недостаткуоваквих правих, корисних и реалних надметања.
четвртак, 09 јун 2022 18:52

ДЕЧУРЛИЈАДА 2022

ДЕЧУРЛИЈАДА 2022.
У препуној, Великој сали Дома културе, после двогодишње паузе, одржана је ДЕЧУРЛИЈАДА.

недеља, 27 мај 2018 11:29

Дечурлијада 2018

У петак 25. маја у пуној сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 19 часова одржана је "Дечурлијада" међуопштинска манифестација такмичарског карактера.

субота, 20 мај 2017 11:40

Дечурлијада 2017

У среду 17. маја у пуној сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 19 часова одржана је "Дечурлијада" међуопштинска манифестација такмичарског карактера.

петак, 20 мај 2016 11:40

Дечурлијада 2016

У понедељак 16. маја у пуној сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 19 часова одржана је "Дечурлијада" међуопштинска манифестација такмичарског карактера.

петак, 22 мај 2015 11:40

Дечурлијада 2015

У четвртак 21. маја у пуној сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 19 часова одржана је "Дечурлијада" међуопштинска манифестација такмичарског карактера.

петак, 02 мај 2014 11:40

Дечурлијада 2014

У уторак 29. априла у пуној сали Дома културе у Пријепољу, са почетком у 19 часова одржана је "Дечурлијада" међуопштинска манифестација такмичарског карактера.