МАНИФЕСТАЦИЈЕ - ПРОГРАМ НА БОСАНСКОМ ЈЕЗИКУ

ИЗМЕЊЕНА ВЕРЗИЈА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ

Са великим задовољством вас Вас позивамо да присуствујете манифестацијама поводом ДАНА ДОМА КУЛТУРЕ И ДАНА ОПШТИНЕ ПРИЈЕПОЉЕ.
Од 1. до 10. јула Дом културе ће бити централна установа у којој ће се одржавати манифестације поводом ДАНА ДОМА КУЛТУРЕ И ДАНА ОПШТИНЕ ПРИЈЕПОЉЕ.

У сусрет Дану општине Пријепоље најављујемо концерте:
6. јул од 21 х
ОД УШЋА ДО ЗВЕЗДА
Концерт пријепољских музичара
Група “Бели анђели”, Жарко Жаре Поповић, Траг банд и оркестар “Златне струне”
7. јул од 21 х
Млађен Млађо Тошовић и АмицуС банд
од 22 часа
Концерт ТРОПИКО БАНД

Активности предвидјене Пројектом“Промоција бошњачке културне баштине и бошњачког културног идентитета“ који је подржало Минисарство културе и информисања у оквиру културних делатности националних мањина почеле су спроводјењем теренских истраживања везаних за обичаје и традиционално музичко и фолклорно наследје Бошњака.

У Среду 09. маја са почетком у 19 часова, у малој сали Дома културе биће одржана промоција нових књижевних дјела Енеса Халиловића, романа "Ако дуго гледаш у понор" и "Чуда књига" кратких проза. Промотерка нових књига биће књижевни критичар из Београда др Ана Стишовић-Миловановић. Љубитељима писане ријечи у Пријепољу биће представљен књижевни портрет Енеса Халиловића књижевника из Новог Пазара са највише освојених награда.

За 20.06. 2017.са почетком у 21 час И 30 минута у великој Сали Дома културе заказано је одржавањетрадиционалне манифестације “Рамазанска ноћ уз пјесму И игру” која је у неколико протеклих година организована у
оквиру активности Дома културе.

У малој сали Дома културе 22.05. 2017. одржана је промоција књиге Београдски гајрет “Осман Ђикић” аутораДр. Надира Дацића.

субота, 13 мај 2017 14:08

КОНЦЕРТ ДАМИРА ИМАМОВИЋА

У великој сали Дома културе у Пријепољу 12.05. 2017.одржан је концертДамира Имамовића врсног интерпретатора новог севдахакоји су посјетиоци с правом назвали концертом године у овој области.